Slagfärdigt samarbete mellan Kjellstedtgolf & IronMike


En nyhet är samarbetet mellan Kjellstedt Golf, CX3 och deras PT Micke Jern. Inspirerande och roligt för egen del att få del av Mickes kunskap kring träning och hans engagemang att coacha sina adepter.
Säsongen 2018 är snart slut och för somliga av oss har redan 2019 års säsong börjat. Jag och Micke Jern, PT på gymmet CX3, vill  hjälpa dig att nå dina golfmål. En förutsättning för dig att nå dina mål kan vara en förbättrad fysisk status. Det kan vara rörlighet, stabilitet, styrka eller kanske kondition. Låt inte din fysiska status sätta hinder för att nå dina mål!
Vilka positiva effekter kan träningen resultera i?
– Förståelse kring din kropp
– Må bättre
– Minskad skaderisk
– Lättare kunna utföra din önskade rörelse i golfsvingen
– Förbättrad rörelse/golfteknik
– Ökad svinghastighet
Läs mer, se länken nedan, om höstens nyhet och hur du kan utveckla ditt golfspel.
Varmt välkommen!
Mvh
Birger
Ps. If you want to fly like an eagle don´t hang around with turkeys!
76321932-476E-48D6-A6DE-E3FCD9014849