Lektioner & Kurser


 Under perioden januari – mars så är utbudet på lektioner något mindre än under högsäsong. Alla lektioner under januari – mars är i golfstudion på Sommarro Golf. Behagligt att stå inomhus och slå bollarna ut på rangen. Betalning görs via swish # 123 219 45 20 eller till b-giro 141-6007.
Längre ner på denna sida kan du läsa mer om gruppträningen ”Träningskortet”. En uppskattad träningsform där tränar golf med start i april till oktober. Varmt Välkommen till Kjellstedt Golf!

Privatlektioner (Vi använder tekniska hjälpmedel som Flightscope, videodamer & Trackman)

  • 25 min – 320 kr
  • 50 min – 550 kr

MySwing-lektion

Ett 3D-system där vi använder sensorer som mäter hur du rör din kropp och ger dig tips hur du ska röra dig i din sving för att maximera efter dina förutsättningar

  • 90 min – 700 kr

Lektionspaket #1

  • 5 st lektioner á 25 minuter eller motsvarande – 1 280 kr (Betala för 4 lektioner, få 5 stycken)

 

  • 25 st lektioner á 50 minuter – 12 500 kr. (För dig som vill ta utveckla hela golfspelet, som t ex strategi, utrustning, fys, statistik och tester. Vi skapar tillsammans en plan med övningar som passar just dig. Vi bokar och följer upp din utveckling. Vi använder oss av de tekniska hjälpmedel som Flightscope, videokamera, MySwing och Blasmotion

 

 

Nybörjarutbildning

Kontakta våra samarbetsklubbar eller oss direkt för att få mer information. Vi skräddarsyr gärna en kurs för just dig!

 

Träningskortet 2017 (Första samlingen är tisdag 4/4 klockan 19:30)

Succén med Träningskortet fortsätter! Här kommer du träna tillsammans med pro under en hel säsong. Väldigt mycket träningstid till en lågavgift. Den sociala faktorn att få träna med kompisar och få nya golfvänner är en uppskattad del av Träningskortet.

För endast 1 495:- kan Du träna i grupp. Vi börjar redan i mars och tränar till oktober. Förutom träningar kom det anordnas flera intressanta föreläsningar och tävlingar för ALLA deltagare i Träningskortet 2017. Nyheter för denna säsong är att vi kör på Bryngfjorden och Sommarro, samt att det är en träningsdag per vecka istället för två. Varje träningsdag har två träningspass, ett pass efter lunch och ett på kvällen. Se länk ovan för respektive anläggning.

Varje pass har sitt bestämda tema. Merparten av träningar är på vardagar. Max 15 personer/träning. Vill vara tydlig och poängtera att det kommer alltså finnas två Träningskort att välja på. Ett på Bryngfjorden och ett på Sommarro. Du behöver inte vara medlem på någon av klubbarna, träningen är öppen för alla med officiellt-hcp. Max antal per Träningskort är 30 elever. Först till kvarn….!!

Detta ingår i Träningskortet 2017 (pris 1 495:-)
– Över 20 veckor av träning, med två pass varje dag. Totalt 40 träningspass

– Tävlingar varav en är avslutningstävlingen med prisbord
– En regelvandring med distriktsdomare
– Två-tre föreläsningar som rör golf, vid skrivande stund inte bestämd
– Fria rangebollar vid träningarna

Priset per träningspass blir inte ens 50:-, om Du nu kommer på samtliga träningar. Dagar och tider för respektive golfklubb kommer att finnas på hemsidan. Första samlingen är en gemensam samling. Vi ses på Sommarro Golf tisdag den 4/4 klockan 19:30. Man behöver inte anmäla sig till denna samling.