Våra Lektioner & Kurser


 

Lektioner och kurser på Bryngfjorden Golf & Sommarro Golf

November är här och du bokar din lektion eller kurs lättast via mail till birger@kjellstedtgolf.se, eller via hemsidan.
Inomhusträningen ”Vinterträning 2021” börjar i januari för den som önskar. Mera information hittar du längre ner på denna sida.
 
Under säsongen 2020 var vi två tränare, Birger Kjellstedt och Lucas Norman. Lucas gav lektioner på Sommarro, och Birger var på på Bryngfjorden och Sommarro. Vi återkommer med information kring säsong 2021 när vi vet merPriserna för lektionerna kan variera beroende på vilken tränare du väljer. Birgers pris är till vänster och Lucas till höger.
 
 
 
”Vinterträning 2021” (med Birger, Coronaanpassad)
OBS! Vi hoppas att ”Vinterträning 2021” kan börja i januari.
 
Gruppträningen som blev en succé under 2019 och 2020. Vi tränar inomhus i grupp om två personer i golfstudion på Bryngfjorden. En ändring är att vi är två elever istället för fyra p.g.a. Corona. Denna ändring gör så att vi har gott om yta och ingen trängsel. Läs mer om denna gruppträning via länkarna Vinterträning 2021  och   VINTERTRÄNING 2021 INNEHÅLL
 
Självklart finns det också en liten Youtubefilm med information kring ”Vinterträning 2021”. Håll till godo….!!
 
 
Privatlektioner 2020 (med Birger eller Lucas)
 
25 minuter: 390:-/350:-

50 minuter: 650:- / 600:- (+ 100:- för 2 st elever)

Vid 50-minuters lektioner använder vi diverse tekniska hjälpmedel för att skapa tydlighet, ökad förståelse och att din utveckling kan bli mätbar. Du kan läsa mer om de olika hjälpmedlen längre ner på sidan.

Paket 1

5 st lektioner á 25 minuter – 1800:-/1600:-  (150 kr rabatt)

Paket 2

10 st lektioner á 25 minuter – 3 500:-/3100:- (400 kr rabatt)

My Swinglektion: 800:-  (90 min, Birger)

My Swing är ett 3D-system som mäter vad din kropp gör under svingen med hjälp av totalt 17  stycken sensorer. Läs mer om My Swing längre ner på sidan.

Spellektion (Birger eller Lucas)

2 tim – 1 200:- (två personer 1 500:-)

Att ta spelet ut på banan är ett väldigt intressant och bra sätt. På banan får vi som tränare möjlighet att se verkligheten och du som elev får möjlighet att fråga om saker som händer just dig när du spelar på banan. Här diskuterar vi strategi, val av klubbor och slag, den mentala delen av spelet. Här får jag som tränare se vart du som elev kan spara flest slag och rikta din träning så att den blir tydligare för dig.

Custom Fitting (Birger)

Vi hjälper dig med att din utrustning blir anpassad efter dig och din golfteknik. Vanligtvis när man pratar ”custom” så är det järn, fairwayklubbor och drivers, men det förstås lika viktigt att ha anpassad putter och wedgar. Priset är 500:- som sedan dras av vid ett eventuellt köp av utrustning.

 
”Träningskortet 2020” (med Birger)
Gruppträning för alla med officiellt-hcp, oavsett hemmaklubb, som jag har kört i flera år, och som jag förstås kommer att fortsätta med under säsongen 2020. Se film för mera information via länken ovan.
 
 
 
 
Nybörjarkurser/Grönt kort (Birger eller Lucas)

Självklart hjälper vi dig som är ny inom golfen att få en bra och rolig start. Är du intresserad av ett ”privat upplägg” så kontakta oss gärna, det går självklart att ordna. Se respektive klubbs hemsida för information, innehåll, medlemskap och pris.

http://bryngfjorden.com/klubben/medlemmar/borja-golfa/

http://sommarrogolf.se

Tekniska hjälpmedel hos Kjellstedt Golf

https://flightscope.com

https://blastmotion.com/products/golf/

https://www.myswing.com