Våra Lektioner & Kurser


Privatlektioner Bryngfjorden Golf & Sommarro Golf

Vinterträning med Birger

Under en fyra månadersperiod, januari till april, så kommer jag att ha vinterträning inomhus i grupp.

– inomhusträning i studion
– gruppträning (4 pers/grupp)
– 4 lektioner á 90 min (6 tim träning)
– Vi kommer att använda videokamera, Flightscope, Blast Motion och andra hjälpmedel för att göra träningen roliga, intressant och effektiv
– efter första lektion får du som elev en sammanställning och analys av siffror, samt en videofilm med svinganalys.
– Vi kommer att träna sving, chip, putt och pitch. Du kommer också få rörelseövningar för hemmaträning
– en rolig aktivitet tillsammans med dina kompisar
– Pris: 1500/person (totalt sex timmars golfträning och en hel del mervärden)
– Anmäl dig och dina kompisar till denna träning via mail till birger@kjellstedtgolf.se. Dagar och tider för din grupp kommer vi överens via telefon eller mail.
Välkommen till vinterträning 2019. Säsongen då ditt spel ska bli roligare och bättre!

OBS! Hösten är här och under lågsäsong bokar du säkrast och bäst din tid för lektion via mail eller telefon. birger@kjellstedtgolf.se eller 0706-323275

25 minuter: 350:-

50 minuter:580:- (680:- för 2 st elever)

 

Videolektion & Flightscope/Trackman-lektion & Blast Motion 620:- (50 min)

Lektioner där vi använder diverse tekniska hjälpmedel för att skapa tydlighet, ökad förståelse och att din utveckling kan bli mätbar. Du kan läsa mer om de olika hjälpmedlen längre ner på sidan.

 

My Swinglektion: 800:-  (90 min)

My Swing är ett 3D-system som mäter vad din kropp gör med hjälp av totalt 17  stycken sensorer. Läs mer om My Swing längre ner på sidan.

 

Paket 1: 5 lektioner för priset av 4 (350 X 4 = 1400:-)

Paket 2: 10 lektioner för priset av 8 (350 X 8 = 2800:-)

 

Spellektion

2 tim – 1 000:- (två personer 1 500:-)

Att ta spelet ut på banan är ett väldigt intressant och bra sätt. På banan får vi som tränare möjlighet att se verkligheten och du som elev får möjlighet att fråga om saker som händer just dig när du spelar på banan. Här diskuterar vi strategi, val av klubbor och slag, den mentala delen av spelet. Här får jag som tränare se vart du som elev kan spara flest slag och rikta din träning så att den blir tydligare för dig.

Custom Fitting: Vi hjälper dig med att din utrustning blir anpassad efter dig och din golfteknik. Vanligtvis när man pratar ”custom” så är det järn, fairwayklubbor och drivers, men det förstås lika viktigt att ha anpassad putter och wedgar. Priset är 580:- som sedan dras av vid ett eventuellt köp av utrustning.

 

Gruppkurser Bryngfjorden Golf & Sommarro med Birger Kjellstedt

 Träningskortet är en mycket uppskattade träningsform som kommer att finnas på Bryngfjorden & Sommarro Golf.
  • Pris 1 495:-  Träningskortet 2018

Väldigt mycket träningstid till en lågavgift. Den sociala faktorn att få träna med kompisar och få nya golfvänner är en uppskattad del av Träningskortet.

För endast 1 495:- kan Du träna i grupp. Vi börjar redan i mars och tränar till oktober, med en kortare paus under sommaren. Förutom träningar kom det anordnas flera intressanta föreläsningar och tävlingar för ALLA deltagare i Träningskortet 2018.

Dagar och tider för respektive golfklubb kommer att finnas på hemsidan under mars månad.

Golfkursen (Dam, herr & mixade grupper)

Kurs för 4 – 8 per/grupp under tre olika tillfällen. Varje lektionstillfälle har sitt eget tema och är 90 minuter långt.

Pris/per: 750:- (250:-/lektionstillfälle)

 

Fortsättningskurs ”På väg mot hcp 36”

Träning för dig som har hcp 54 – 37. Många golfare har som mål att nå det s.k. officiella-hcp, och det ska vi förstås hjälpa till med!

Gruppträning för 4 – 8 pers/grupp under tre olika tillfällen. Varje lektionstillfälle har sitt eget tema och är 90 minuter långt. Pris/per: 750:-  (250:-/lektionstillfälle)

 

Temakurs

Kurs  för 4 – 8 per/grupp, där varje tillfälle består av två olika teman, t. ex. putt & chip eller wedge & bunker. Tre timmars utbildning betyder att det finns tid för kontrollera goda grunder, se över teknik och ge exempel på hur du kan träna effektivt och roligt. Pris/per: 400:-

Nybörjarkurser/Grönt kort

Självklart hjälper vi dig som är ny inom golfen att få en bra och rolig start. Är du intresserad av ett ”privat upplägg” så kontakta oss gärna, det går självklart att ordna. Se respektive klubbs hemsida för information, innehåll, medlemskap och pris.

http://bryngfjorden.com/klubben/medlemmar/borja-golfa/

http://sommarrogolf.se

Seniorkurs

Kurs för seniorer/”old timers”, 4 – 12 per/grupp, där vi tränar i 60 minuter och avslutar gärna med en gemensam fika. Denna kurs kan endast bokas i shop/reception på respektive golfklubb, ej på kjellstedtgolf.se.

Bryngfjorden Golf tisdagar 13:00 – 14:00, tränare Birger Kjellstedt

 

Tekniska hjälpmedel hos Kjellstedt Golf

https://flightscope.com

https://trackmangolf.com

https://blastmotion.com/products/golf/

https://www.myswing.com