Lektioner & Kurser


Nästa golfkurs
1. ”På väg mot hcp 36”. Bryngfjorden Golf lördag 16/9, 13:00-16:00.
2. ”På väg mot hcp 36”. Sommarro Golf söndag 17/9, 13:00-16:00.
Läs mer om kurserna längre ner på denna sida.
Välkommen!
Betalning görs i förskott till swish # 123 219 45 20 eller till b-giro 141-6007. Går också bra att betala kontant vid lektion.

Privatlektioner

 • 25 min – 320 kr
 • 50 min – 550 kr

Juniorlektion 100 kr rabatt på ovan priser – gäller vardagar.
(Två personer kostar 50 kr extra.)

Privatlektion med Video/Flightscope/Trackman

 • 60 min – 600 kr

Vi använder tekniska hjälpmedel, ett bra sätt för att få förståelse och svar på ”Orsak &
Verkan”. (Två personer kostar 100 kr extra)

Lektionspaket #1

 • 5 st lektioner á 25 minuter eller motsvarande – 1 280 kr (Betala för 4 lektioner, få 5 stycken)

Lektionspaket #2

 • 10 st lektioner á 25 minuter eller motsvarande – 2 560 kr (betala för 8 lektioner, få 10 stycken)

Lektionspaket #3

 • 25 st lektioner á 50 minuter – 12 500 kr. (För dig som vill ta utveckla hela golfspelet, som t ex strategi, utrustning, fys, statistik och tester. Vi skapar tillsammans en plan med övningar som passar just dig. Vi bokar och följer upp din utveckling.)

Spellektion

 • 2 tim – 1 000:- (två personer 1 500:-)

Att ta spelet ut på banan är ett väldigt intressant och bra sätt. På banan får jag som tränare möjlighet att se verkligheten och du som elev får möjlighet att fråga om saker som händer just dig när du spelar på banan. Här diskuterar vi strategi, val av klubbor och slag, den mentala delen av spelet. Här får jag som tränare se vart du som elev kan spara flest slag och rikta din
träning så att den blir tydligare för dig.

Privat-Träningskort 2017 NYHET

 • Pris: 6 000:- (eller 8 000:- för två elever)

900 minuters golfträning fördelat på 10 st träningspass under en 10-veckors period. Tillsammans kommer vi fram till hur vi ska förbättra ditt/ert spel. Träningspassen är så långa så här finns det tid att använda tekniska hjälpmedel som videokamera och Flightscope.

Nybörjarutbildning

Kontakta våra samarbetsklubbar eller oss direkt för att få mer information. Vi skräddarsyr gärna en kurs för just dig!

Träningskortet 2017 (Första samlingen är tisdag 4/4 klockan 19:30)

Succén med Träningskortet fortsätter! Här kommer du träna med Birger under en hel säsong. Väldigt mycket träningstid till en lågavgift. Den sociala faktorn att få träna med kompisar och få nya golfvänner är en uppskattad del av Träningskortet.

För endast 1 495:- kan Du träna i grupp. Vi börjar redan i mars och tränar till oktober. Förutom träningar kom det anordnas flera intressanta föreläsningar och tävlingar för ALLA deltagare i Träningskortet 2017. Nyheter för denna säsong är att vi kör på Bryngfjorden och Sommarro, samt att det är en träningsdag per vecka istället för två. Varje träningsdag har två träningspass, ett pass efter lunch och ett på kvällen. Se länk ovan för respektive anläggning.

Varje pass har sitt bestämda tema. Merparten av träningar är på vardagar. Max 15 personer/träning. Vill vara tydlig och poängtera att det kommer alltså finnas två Träningskort att välja på. Ett på Bryngfjorden och ett på Sommarro. Du behöver inte vara medlem på någon av klubbarna, träningen är öppen för alla med officiellt-hcp. Max antal per Träningskort är 30 elever. Först till kvarn….!!

Detta ingår i Träningskortet 2017 (pris 1 495:-)
– Över 20 veckor av träning, med två pass varje dag. Totalt 40 träningspass

– Tävlingar varav en är avslutningstävlingen med prisbord
– En regelvandring med distriktsdomare
– Två-tre föreläsningar som rör golf, vid skrivande stund inte bestämd
– Fria rangebollar vid träningarna

Priset per träningspass blir inte ens 50:-, om Du nu kommer på samtliga träningar. Dagar och tider för respektive golfklubb kommer att finnas på hemsidan. Första samlingen är en gemensam samling. Vi ses på Sommarro Golf tisdag den 4/4 klockan 19:30. Man behöver inte anmäla sig till denna samling.

”Drop-In”  NYHET

 • Pris 100:-/person/träning

Denna träningsform kommer att arrangeras 1-2 per månad. Varje träningspass är 90 minuter och priset per träning är endast 100:-/person.  5 – 10 elever/grupp. Håll utkik på klubbarna för dagar och tider.

 

Gruppträning (t ex dam- eller herrträning, eller ”På väg mot hcp 36”

 • Pris 360:-/person                                                                                                                                                                             Tre stycken träningspass á 90 minuter. 6 – 10 elever/kurs. Under 270 minuters golfträning kommer vi att träna flera olika slag och dess teknik. Träningen består också av tester, övningar och olika träningsätt som ska utveckla ditt golfspel. Datum, tid och träningstema presenteras på web-bokningen där du bokar lektioner och kurser.

Gruppträning/”Lilla-Paketet”

 • Pris 400:-/person En intensiv halvdag som är fylld med golfträning. Vi kommer att träna tre olika slag. Pass ett är 90 minuter lång, under denna tid tränar vi två olika slag, t ex putt & chip. Därefter tar vi en fika och pratar golfteknik. Under sista timmen tränar vi ett nytt slag, t ex pitchar. Datum, tid och träningstema presenteras på web-bokningen där du bokar lektioner och kurser.