Golfresor


Vårens golfresa är planerad och inbokad. Ser verkligen fram emot att besöka Infinitum Golf, tidigare Lumine, för en femte gång. Ett riktigt bra resmål med väldigt fina golfbanor och bra träning. Lilla staden Cambrills är en mysig liten pärla med flera bra matställen. Med tåget tar det bara en timma till fantastiska Barcelona. Mera info finns i länken nedan. Kontakta gärna mig för bokning eller om det finns några frågor. Varmt välkommen, det här kommer bli en kanonvecka! http://www.kjellstedtgolf.se/wp-content/uploads/2021/10/INFINITUM-Lumine-Kjellstedt-Golf-.pdf

Förutom resan till Infinitum så planerar jag ytterligare två resor under säsongen 2022. September, weekendresa i Sverige och i oktober hoppas jag att vi kan åka till Pärnu Bay i Estland.

Ett fantastiskt sätt att uppleva golf och få nya intryck är att resa bort och spela på andra banor. Bra träningsmöjligheter, härliga banor, fint boende nära restauranger och sevärdheter brukar bädda för en unik upplevelse. Jag har lång erfarenhet av att arrangera golfresor såväl inom Sverige samt på andra spännande platser i världen. En väl förberedd resa är nyckeln till en lyckad upplevelse.

Jag lägger mycket tid på att detaljplanera för att upplevelsen ska bli ett minne för livet. Varmt välkommen till en riktig golfresa!

Kjellstedt Golf har arrangerat golfresor i flera år. Våren 2019 åkte vi till Zala Springs i Ungern.

Zala Springs film 

 

Bilder från Sydafrika:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kontakta oss för mer info:

Birger Kjellstedt, birger@kjellstedtgolf.se, 0706-32 32 75