Vinterträning


 

Innehåll

Vi tränar inomhus i golfstudion på Bryngfjorden. Du väljer själv vilken variant av Vinterträning som passar dig, du väljer också när du och din grupp ska börja träningen. Antalet träningstimmar och utveckling/prestation har ett starkt samband. Jag hjälper dig att utveckla din golf. Välkommen!


Varför ska du träna golf under vintern? Finns många skäl, här är några:

  • Arbeta på- samt förbättra din teknik under lågsäsong
  • Skapa förutsättningar att kunna fokusera på spel och spelövningar under säsong
  • Det är roligt att utvecklas och fylla på golf-verktygslådan med mera kunskap
  • Du kommer att bli en bättre golfare och på så vis ha roligare på bananDet kommer att erbjudas två alternativ för årets träning, ”Vinterträning 2022”.

Vill du utveckla ditt spel och ha ännu roligare på banan under nästa säsong så är mitt tips att hålla igång golfen under lågsäsong. Detta kan se olika ut med t.ex. svingövningar utan boll & klubba, träna putt på hallmattan, fysträning med fokus på rörlighet och balans. Upplever du att du behöver finslipa på tekniken så är vintern en bra tid för detta. När säsongen väl börjar i april vill vi ju njuta och ha roligt på banan istället för att jobba med ändringar i rörelse och sving. Är det så att du hellre vill träna privat istället i grupp så går det förstås bra.