Videoanlays/SwingBuddy


Innehåll

Jag vill kunna hjälpa er alla med svingen så snabbt som möjligt, men ibland blir helt enkelt tiden en begränsande faktor. Därför har jag nu valt att ansluta mig till SwingBuddy!

SwingBuddy är en ny tjänst på marknaden där du på ett smidigt sätt kan skicka din golfsving & dina utmaningar till mig, enkelt och digitalt. För min del blir SwingBuddy ett kompletterande verktyg till de fysiska lektionerna jag ger och jag är övertygad om att tjänsten kommer hjälpa dig att utveckla ditt golfspel ytterligare. En viktig aspekt för att ta spelet till nya höjder är kontinuitet och det kan uppnås tack vare SwingBuddy. 

Vad är då SwingBuddy?Jo, SwingBuddy är en mobillapp som du laddar ned. Den finns både att hämta för iPhone och Android på App Store respektive Google Play. 

Instruktionsfilm


Hur använder du swingbuddy

Efter att du laddat ned appen skapar du din unika profil. När du är klar med profilen följer du dessa enkla steg för att skicka en förfrågan till mig:

1.    Klicka på plustecknet på hemskärmen. Du kan antingen välja att ladda upp dina golfsvingar från ditt mobilbibliotek, eller filma svingen direkt i appen. 

2.    Därefter fyller du i information om din bollträff, bollflykt, vilken klubba du slår med samt en kort rad om dina övergripande utmaningar. 

3.    Vid val av golftränare väljer du Birger Kjellstedt

4.    Innan jag får materialet betalar du tryggt & enkelt direkt i appen. Jag kommer därefter att göra en analys på din golfsving och så fort den blivit klar (vanligtvis inom 48 tim får du en pling i mobilen och kan se din unika analys för att sedan börja träna på egen hand. 

209kr/analys


Här kommer några generella tips:

· Tänk på att försöka få till en så bra filmning som möjligt. En optimal filmning är när jag kan se hela din sving och din uppställning är centrerad i videon. Det är även fördelaktigt att ha kameran i höjd med dina händer. 

· Be om hjälp med filmningen från en vän eller någon annan medlem på klubben. Vill du också kunna filma din sving på egen hand rekommenderar jag att du köper produkten SelfieGolf på SwingBuddys hemsida till bästa pris. 

· Skicka in videos när du känner att behov finns, men kom ihåg att kontinuitet är en av nycklarna till framgång. 


Vill du läsa mer om SwingBuddy rekommenderar besöka www.swingbuddy.se. Jag ser fram emot att hjälp dig nå dina golfmål och jag finns alltid tillhands för att svara på eventuella frågor.