Golfresor


Ett fantastiskt sätt att uppleva golf och få nya intryck är att resa bort och spela på andra banor. Bra träningsmöjligheter, härliga banor, fint boende nära restauranger och sevärdheter brukar bädda för en unik upplevelse. Vi har lång erfarenhet av att arrangera golfresor såväl inom Sverige samt på andra spännande platser i världen. En väl förberedd resa är nyckeln till en lyckad upplevelse.

Vi lägger mycket tid på att detaljplanera för att upplevelsen ska bli ett minne för livet.

Golfresor 2018

Polen, Sierra Park Polen2018

Fjolårets bussresa till Sierra Park i Polen blev en succé och därför var det inte svårt att ta beslutet att hit ska vi åka än en gång. Resan gör jag tillsammans med Bryngfjorden Golf och researrangör är Ja Travel. Tre dagars golfspel på Challenge Tour-banan Sierra Park och boende på klubben är kanon. En resa med garanterat mycket skratt och en härlig sammanhållning. Läs mer om resmålet och innehållet i länken ovan.

Alicante: Har de senaste åren arrangerat flera resor till solsäkra Alicante med alla sina golfbanor. Årets vårresa går än en gång till golfresorten Villaitana, som Kjellstedt Golf besökte hösten 2016.

Avresa: Tisdag 3/4
Hemresa: Tisdag 10/4
Boende på Hotel Villaitana (banan Levante Golf ligger i anslutning till vårt boende)
Spel på Levante & Alenda Golf, totalt fem dagar
Golfskola
Möjlighet att spela golf på den ”lediga dagen”
Gemensamma middagar, tävlingar och vin- och ostprovning
Jag har arrangerat resa till Villaitana och Levante Golf förut, det var mycket uppskattat!
Resan arrangeras tillsammans med Gunnar Thilén på Golf & Culture, gunnar@golfandculture.se
Varmt välkommen med anmälan!

Här kan du läs mer om resan till Villaitana: Kjellstedt Golf 3-10:4 2018

Bilder från Villaitana:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Sydafrika

Äntligen så kan jag erbjuda denna fantastiska golfresa. Tillsammans med Lars Järner, som har lång erfarenhet av Sydafrika, arrangerar jag denna resa till enligt många ett av världens bästa golfresmål. Vi erbjuder spektakulär golf på toppbanor, besök på vingårdar, rundtur i Kapstaden med Goda Hopp och Pingviner, Hotellboende i Kapstaden och resortboende på Pinnacle Point. Vi har valt ut de bästa restaurangerna med fantastisk mat och dryck. Detta är en resa du inte vill missa. Vi tar max 14 gäster på denna exklusiva resa.

Boka din resa gör du via e-post till birger@kjellstedtgolf.se. Anmälningsavgiften är 4 975:- och slutbetalningen skall göras senast den 23/1, 14 925:-. Då din flygresa inte ingår i resans pris så tar vi inget ansvar kring denna, men vi hjälper dig gärna vid eventuella frågor. Kontakta Birger för mera information kring avbokningsregler.

23/2 Avresa med flyg till Kapstaden
Välj flygbolag och resklass efter eget önskemål. Vi hämtar dig på flygplatsen i Kapstaden den 24/2 och kör dig till hotellet.
24/2-5/3 Vi har fixat allt boende, alla golfbanor och alla aktiviteter. Vi transporterar dig i minibuss mellan boenden, golfbanor och restauranger.
5/3 Hemresa från Kapstaden med ett natt flyg hem till Sverige.

Här kan du läsa mer om resan: Sydafrika_2018_2

Bilder från Sydafrika:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kontakta oss för mer info:

Birger Kjellstedt, birger@kjellstedtgolf.se, 0706-32 32 75