Golfresor


Ett fantastiskt sätt att uppleva golf och få nya intryck är att resa bort och spela på andra banor. Bra träningsmöjligheter, härliga banor, fint boende nära restauranger och sevärdheter brukar bädda för en unik upplevelse. Vi har lång erfarenhet av att arrangera golfresor såväl inom Sverige samt på andra spännande platser i världen. En väl förberedd resa är nyckeln till en lyckad upplevelse.

Vi lägger mycket tid på att detaljplanera för att upplevelsen ska bli ett minne för livet.

 

Vårens golfresa, Zala Springs i Ungern!!

Passa på att möta sommaren i optimalt golfklimat och följ med till ett nytt, spännande och fräscht resmål!

6 dagars OBEGRÄNSAD golf på en bana designad av Robert Trent Jones. Banan är mycket uppskattad och fin, en av  finaste i Europa, och kanske den absolut finaste om man ser till tillgänglighet. Njut av obegränsad golf med lugnt tempo på banan!

 Nybyggt och läcker boende endast 200m från rangen, första tee och det magiska klubbhuset.
Spännande region med sevärdheter så som en Terminal Lake för lite goa bad och Balatonsjön för fina vyer.  Finns också flera spännande vingårdar i regionen.
Zala Springs är enligt många en resort som konkurrerar ut Medelhavets utbud om man ser till kvalitet, och resorten kommer lära höra talas om sig framöver. Pass på att upplev denna pärla så länge total tillgänglighet erbjuds!
Zala Springs är ett perfekt resmål för  Kjellstedt Golf då fokus ligger på golfen och det sociala. Det blir golfskola, möjlighet att få råd på banan kring t ex spelstrategi, tävlingar på banan och vid närspelsområdet. På kvällarna finns det möjlighet att summera dagens tillsammans med nya vänner, umgås, ha roligt och samtidigt njuta av ett glas vitt från trakten….!!
Via länken nedan kan du läsa mer om resan, resmålet och plusmenyn. För dig som funderar på enkelrum så kostar det 2 000:-  (OBS! Prisvärt på plats…!)
Begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan. Boka din plats via mail till birger@kjellstedtgolf.se
Betalning: Delbetalning 1500kr efter anmälan sedan slutbetalning 40 dagar innan avresa, notera att flygbiljetten ej är avbokningsbar efter delbetalningen vid sjukdom gäller försäkringar givetvis.
Varmt välkommen till våren golfresa till Zala Springs med Kjellstedt Golf och JA Travel!

Zala Springs 2019 Bigge

 

 

Bilder från Sydafrika:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kontakta oss för mer info:

Birger Kjellstedt, birger@kjellstedtgolf.se, 0706-32 32 75