Om mig


Jag som tränare brinner för golfspelet, mötet med människor och att få dig som golfare att utvecklas. Att njuta och ha roligt på golfbanan är viktigt. Om jag kan få dig att tycka att ditt golfspel blir ännu roligare när du har besökt mig, då har jag lyckats! PGA of Swedens slogan är ”your game, our passion” . Det är något jag hoppas att du skall uppleva efter en lektion tillsammans med mig. Jag erbjuder lektioner och kurser till alla golfare oavsett nivå, ålder, fysiska förutsättningar med mera.

Under säsongen 2022 hittar du mig på Bryngfjorden Golf. Jag är också ansvarig golfinstruktör på Idrottsgymnasiet Karlstad, samt mentor inom PGAs  tränarutbildning.

Vintertid fortsätter jag att ge lektioner i golfstudion på Bryngfjorden och arrangerar populära golfresor där vi tränar, spelar och ha har roligt.

Jag började att spela golf på Forsbacka GK utanför Åmål. Mitt första tränarjobb var på Karlstad GK, 2001-06. Nu är jag på Bryngfjorden och där började jag säsongen 2016. Det går fort när man har roligt….!

Boka lektion nu:

Birger Kjellstedt

PGA Golf Professional

birger@kjellstedtgolf.se

0706-32 32 75