Våra Lektioner & Kurser


Lektioner & kurser Bryngfjorden Golf & Sommarro Golf

 
OBS! Du bokar din lektion via denna hemsida. Det går också bra att kontakta mig på birger@kjellstedtgolf.se eller ring mig på 0706-323275
Ovan kan du läsa mer sambandet mellan greenträff och snittscore. Intressant läsning som kan ske kan hjälpa dig vad och hur du ska träna för att nå dina mål.
”Vinterträning 2020”
Gruppträningen som blev en succé under 2019. Vi tränar inomhus i grupp om fyra personer i golfstudion på Bryngfjorden. Läs mer om denna gruppträning via länken. VINTERTRÄNING 2020
25 minuter: 390:-

50 minuter: 650:- (750:- för 2 st elever)

Vid 50-minuters lektioner använder vi diverse tekniska hjälpmedel för att skapa tydlighet, ökad förståelse och att din utveckling kan bli mätbar. Du kan läsa mer om de olika hjälpmedlen längre ner på sidan.

Paket 1

5 st lektioner á 25 minuter – 1800 kr (150 kr rabatt)

Paket 2

10 st lektioner á 25 minuter – 3 500:- kr (400 kr rabatt)

My Swinglektion: 800:-  (90 min)

My Swing är ett 3D-system som mäter vad din kropp gör under svingen med hjälp av totalt 17  stycken sensorer. Läs mer om My Swing längre ner på sidan.

Spellektion

2 tim – 1 200:- (två personer 1 500:-)

Att ta spelet ut på banan är ett väldigt intressant och bra sätt. På banan får vi som tränare möjlighet att se verkligheten och du som elev får möjlighet att fråga om saker som händer just dig när du spelar på banan. Här diskuterar vi strategi, val av klubbor och slag, den mentala delen av spelet. Här får jag som tränare se vart du som elev kan spara flest slag och rikta din träning så att den blir tydligare för dig.

Custom Fitting

Vi hjälper dig med att din utrustning blir anpassad efter dig och din golfteknik. Vanligtvis när man pratar ”custom” så är det järn, fairwayklubbor och drivers, men det förstås lika viktigt att ha anpassad putter och wedgar. Priset är 500:- som sedan dras av vid ett eventuellt köp av utrustning.

Nybörjarkurser/Grönt kort

Självklart hjälper vi dig som är ny inom golfen att få en bra och rolig start. Är du intresserad av ett ”privat upplägg” så kontakta oss gärna, det går självklart att ordna. Se respektive klubbs hemsida för information, innehåll, medlemskap och pris.

http://bryngfjorden.com/klubben/medlemmar/borja-golfa/

http://sommarrogolf.se

 

 

 

Tekniska hjälpmedel hos Kjellstedt Golf

https://flightscope.com

https://blastmotion.com/products/golf/

https://www.myswing.com