Våra Lektioner & Kurser


 

Lektioner & kurser Bryngfjorden Golf & Sommarro Golf

Under säsongen 2020 är vi två tränare, Birger Kjellstedt och Lucas Norman. Lucas ger lektioner på Sommarro, och Birger kan ni träffa på Bryngfjorden och Sommarro. Priserna för lektionerna kan variera beroende på vilken tränare du väljer. Birgers pris är till vänster och Lucas till höger.
 
 
 
”Träningskortet 2020” (med Birger)
Gruppträning för alla med officiellt-hcp, oavsett hemmaklubb, som jag har kört i flera år, och som jag förstås kommer att fortsätta med under säsongen 2020. Se film för mera information via länken ovan.
Träning från april till oktober, en träning per vecka och varje träning är 90 minuter lång. Rolig träning, bra träning och mycket träning till ett bra pris!
I år kan du anmäla dig till tre olika Träningskort. Länk till respektive Träningskort och bokningsregler hittar du längre ner på sidan.
– Sommarro Dag: Onsdagar 13:00-14:30
– Bryngfjorden Dag: Torsdagar 13:00-14:30
– Bryngfjorden Kväll: 19:15-20:15
Anmälan görs via mail till Birger@kjellstedtgolf.se
Pris: 1600:-
 
 
 
 
 
”Vinterträning 2020” (med Birger)
Gruppträningen som blev en succé under 2019. Vi tränar inomhus i grupp om fyra personer i golfstudion på Bryngfjorden. Läs mer om denna gruppträning via länken. VINTERTRÄNING 2020
 
 
 
Privatlektioner 2020 (med Birger eller Lucas)
 
25 minuter: 390:-/350:-

50 minuter: 650:- / 600:- (+ 100:- för 2 st elever)

Vid 50-minuters lektioner använder vi diverse tekniska hjälpmedel för att skapa tydlighet, ökad förståelse och att din utveckling kan bli mätbar. Du kan läsa mer om de olika hjälpmedlen längre ner på sidan.

Paket 1

5 st lektioner á 25 minuter – 1800:-/1600:-  (150 kr rabatt)

Paket 2

10 st lektioner á 25 minuter – 3 500:-/3100:- (400 kr rabatt)

My Swinglektion: 800:-  (90 min, Birger)

My Swing är ett 3D-system som mäter vad din kropp gör under svingen med hjälp av totalt 17  stycken sensorer. Läs mer om My Swing längre ner på sidan.

Spellektion (Birger eller Lucas)

2 tim – 1 200:- (två personer 1 500:-)

Att ta spelet ut på banan är ett väldigt intressant och bra sätt. På banan får vi som tränare möjlighet att se verkligheten och du som elev får möjlighet att fråga om saker som händer just dig när du spelar på banan. Här diskuterar vi strategi, val av klubbor och slag, den mentala delen av spelet. Här får jag som tränare se vart du som elev kan spara flest slag och rikta din träning så att den blir tydligare för dig.

Custom Fitting (Birger)

Vi hjälper dig med att din utrustning blir anpassad efter dig och din golfteknik. Vanligtvis när man pratar ”custom” så är det järn, fairwayklubbor och drivers, men det förstås lika viktigt att ha anpassad putter och wedgar. Priset är 500:- som sedan dras av vid ett eventuellt köp av utrustning.

Nybörjarkurser/Grönt kort (Birger eller Lucas)

Självklart hjälper vi dig som är ny inom golfen att få en bra och rolig start. Är du intresserad av ett ”privat upplägg” så kontakta oss gärna, det går självklart att ordna. Se respektive klubbs hemsida för information, innehåll, medlemskap och pris.

http://bryngfjorden.com/klubben/medlemmar/borja-golfa/

http://sommarrogolf.se

 

 

 

Tekniska hjälpmedel hos Kjellstedt Golf

https://flightscope.com

https://blastmotion.com/products/golf/

https://www.myswing.com